Spørsmål og svar

Nei. RAW-filen er et digitalt negativ som er helt ubrukelig for deg som kunde. Filen er uten skarphet, med lite farger og lav kontrast. Den må derfor justeres i et profesjonelt billedredigeringsprogram. Du får ferdig redigerte JPG-filer i full oppløsning, dersom du velger pakken som inkluderer digitale filer.

Ja. Etter vår vurdering passer svart-hvitt tonene bedre til akkurat denne typen fotografering.
Color is everything, black&white is more!

Profesjonell make up og hår tar som oftest 2 timer. Selve fotograferingen tar mellom 3 og 4 timer. Men du kan være hos oss så lenge du vil denne dagen, dette er din spesiell dag og vi bruker den tiden du trenger..

Nei. Vi tar også bilder av menn og par.

Ja. Make up og hår er inkludert i prisen. Vi har et profesjonelt make-up studio.

Etter bestilling av fotoshoot sender vi deg utfyllende veiledning på mail, der alt rundt forberedelser blir tatt opp (Hvordan forberede kropp/hud, og tips om valg av klær osv.) Vi vil hele tiden være tilgjengelige for deg, og svarer gjerne på alt du måtte ha av spørsmål.

Nei, absolutt ikke! Vi viser aldri dine bilder uten ditt samtykke.

Nei. Du bestemmer selv hvor mye du er komfortabel med å vise.

Ta kontakt med oss, så avtaler vi alle detaljene, deretter får du første faktura fra oss. Dette er et bookinghonorar, som inkluderer betaling for sminke og hår, planlegging, fotografering og visningstime.
Dato for fotoshoot er booket etter at første faktura er betalt!

Det er mange muligheter. Vi kan ta bilder i vårt studio som er tilpasset boudoirfotografering. Vi kan også ta bilder hos deg etter avtale. Du kan eventuelt leie et hotellrom. Andre muligheter er i skogen, i blomsterenga. Egentlig hvor som helst dersom det er riktig lys og nok plass.

Du trenger ikke erfaring. Vi veileder deg underveis med hensyn til posering og alt annet som er viktig

Ja, akkurat nå er den beste tiden! Ikke om halvt år eller 10 kg mindre. Du er vakker som du er! Vi hjelper deg med poseringer og setter et profesjonelt lys, effekten det har på det ferdige bildet vil overraske deg! Vi har 19 års erfaring med fotografering, så det er bare å slappe av og stole på vår følsomhet og ekspertise.

Arbeidstiden vår er fleksibel. I tillegg jobber vi på lørdager og søndager uten ekstra betaling. Vi kan også ta bilder om kvelden så lenge det er riktig lysforhold. Spør oss bare, så finner vi helt sikkert en dato som passer deg!

Levd liv setter et vakkert preg på mennesket, og enhver alder er riktig alder for sensuelle bilder som dette. Det spiller virkelig ingen rolle hvilken alder du har. Du kan være 50 eller 60 år gammel, det er fortsatt en fantastisk alder for å ta bilder hos oss!

Visningstimen er ca. 1-2 uker etter fotograferingen. Rett etter visningstimen, når du ser og velger bildene du liker, trenger vi ca 2-3 uker på å behandle disse bildene. Når vi er ferdig så kan vi bestille/printe produkter.

Leveringstiden varierer litt utfra hvilket produkt du har bestilt.

Lengst ventetid er det for bestilling av dreamboks og et album som er premium produkter. Som oftest venter du på album/boks av denne typen cirka 6-8 uker etter bestilling.
Husk dette hvis du planlegger morgengave til din kjære!

Vi anbefaler å ta fotografering senest 12 uker før bryllupet.

Bestiller du en ferdig innrammet forstørrelse som pryd på veggen, så får du bildet etter omkring 2 uker.
Bestiller du høyoppløselige digitale filer, får du dem rett etter redigering.

Du kan bestille et luksuriøst album i sort skinn som leveres i en vakker håndlaget eske av tre. Dreamboks – håndlaget økoskinn boks med Passe-Partout. Du kan bestille ferdig innrammede bilder. Vi printer selv så vi garanterer en førsteklasses kvalitet. Du kan også kjøpe høyoppløselige digitale filer og få printet bildene der du vil. 

Nei, du får kun bildene du kjøper på visningstime.

Dessverre nei. Profesjonell sminke skiller seg svært mye fra vanlig sminke, derfor kan bare en profesjonell sminkeartist legge sminke spesielt for den enkelt kunde. I stor grad er dette også med på å prege sluttresultat, og gi den avgjørende wow-effekten for det ferdige bildet.

Ja, lån av klær og smykker er inkludert i prisen.
Dette gjelder imidlertid ikke undertøy og sko som du bør ordne på egen hånd.