Spørsmål og svar

Nei. RAW-filen er et digitalt negativ som er helt ubrukelig for deg som kunde. Filen er uten skarphet, med lite farger og lav kontrast. Den må derfor justeres i et profesjonelt billedredigeringsprogram. Du får ferdig redigerte JPG-filer i full oppløsning, dersom du velger pakken som inkluderer digitale filer.

Nei. Vi tar også fargerike bilder dersom du ønsker det. Men etter vår vurdering passer svart-hvitt tonene bedre til akkurat denne typen fotografering.

Profesjonell make up og hår tar som oftest 2 timer. Selve fotograferingen tar mellom 2 og 3 timer. Men du kan være hos oss så lenge du vil denne dagen, dette er din spesiell dag og vi bruker den tiden du trenger..

Nei. Du er også hjertelig velkommen hvis du er mann!

Ja. Make up og hår er inkludert i prisen. Vi har et profesjonelt make-up studio.

Etter bestilling av fotoshoot sender vi deg utfyllende veiledning på mail, der alt rundt forberedelser blir tatt opp (Hvordan forberede kropp/hud, og tips om valg av klær osv.) Vi vil hele tiden være tilgjengelige for deg, og svarer gjerne på alt du måtte ha av spørsmål.

Nei, absolutt ikke! Vi viser aldri dine bilder uten ditt samtykke.

Nei. Du bestemmer selv hvor mye du er komfortabel med å vise.

Ta kontakt med oss, så avtaler vi alle detaljene, deretter får du første faktura fra oss. Dette er et bookinghonorar, som inkluderer betaling for sminke og hår, planlegging, fotografering og visningstime.
Dato for fotoshoot er booket etter at første faktura er betalt!

Det er mange muligheter. Vi kan ta bilder i vårt profesjonelle studio som er tilpasset boudoirfotografering. Vi kan også ta bilder hos deg etter avtale. Du kan eventuelt leie et hotellrom. Andre muligheter er i skogen, i blomsterenga. Egentlig hvor som helst dersom det er riktig lys og nok plass.

Du trenger ikke erfaring. Vi veileder deg underveis med hensyn til posering og alt annet som er viktig

Ja, akkurat nå er den beste tiden! Ikke om halvt år eller 10 kg mindre. Du er vakker som du er! Vi hjelper deg med poseringer og setter et profesjonelt lys, effekten det har på det ferdige bildet vil overraske deg! Vi har 18 års erfaring med fotografering, så det er bare å slappe av og stole på vår følsomhet og ekspertise.

Arbeidstiden vår er fleksibel. I tillegg jobber vi på lørdager og søndager uten ekstra betaling. Vi kan også ta bilder om kvelden så lenge det er riktig lysforhold. Spør oss bare, så finner vi helt sikkert en dato som passer deg!

Levd liv setter et vakkert preg på mennesket, og enhver alder er riktig alder for sensuelle bilder som dette. Det spiller virkelig ingen rolle hvilken alder du har. Du kan være 50 eller 60 år gammel, det er fortsatt en fantastisk alder for å ta bilder hos oss!

Leveringstiden varierer litt utfra hvilket produkt du har bestilt. Lengst ventetid er det for bestilling av et album. Vårt album med Swarovski krystaller er et premium produkt som vi bestiller inn fra utlandet.Som oftest får du album av denne typen rundt 3 måneder etter fotografering. Husk dette hvis du planlegger morgengave til din kjære! Bestiller du en ferdig innrammet forstørrelse som pryd på veggen, så får du bildet etter omkring 2 måneder. Vi beregner rundt 4-6 uker på redigering av bilder.

Du kan bestille et luksuriøst album med Swarovsky krystaller som leveres i en vakker håndlaget eske av tre. Du kan bestille ferdig innrammede bilder. Vi printer selv så vi garanterer en førsteklasses kvalitet. Du kan kjøpe høyoppløselige digitale filer av opptaket, og få printet bildene der du vil. Det er ikke mulig å kjøpe kun digitale filer.Filene må kombineres med kjøp av en annet produkt.

Nei, du får kun bildene du velger på visningstime.

Dessverre nei. Profesjonell sminke skiller seg svært mye fra vanlig sminke, derfor kan bare en profesjonell sminkeartist legge sminke spesielt for den enkelt kunde. I stor grad er dette også med på å prege sluttresultat, og gi den avgjørende wow-effekten for det ferdige bildet.

Nei. Med den type personlige bilder vi tar, dreier det seg i stor grad om å skape en opptakssituasjon preget tillit.
I vår jobb forsøker vi skape unike fotografiske minner, der vårt mål er å vise sjelen og karakteren til personen vi fotograferer. For å få til dette på et høyt nivå, så er det avgjørende at vi blir godt kjent med personen, noe som er en delikat og sensitiv prosess som kan ta litt tid.
Så i tilfelle du lurer på om vi kan få til en fotoshoot på bare 30 minutter, så er svaret et klart nei, det er umulig. 30 minutter er nok tid for å ta et kjapt bilde til bruk i pass, men alt for liten tid for en fullverdig fotoshoot som de vi tar.